Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش«نماینده» بهزاد رحیمی عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه طرح پیش فروش خودروسازان تاثیری در ساماندهی بازار خودرو ندارد، گفت: هرچند محدودیت‌هایی مانند استفاده از کارت ملی، دارا بودن گواهینامه و... از شروط الزامی ثبت نام در طرح‌های پیش فروش و فروش فوری خودروسازان است، اما سوداگران همواره با به کارگیری ترفندهایی مانند اجاره کارت ملی افرادی که توانایی خرید خودرو ندارند، فروش از طریق مبایعه نامه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. محدودیت‌های مذکور را دور می‌زنند در نتیجه اهداف پیش بینی شده در طرح‌های خودروسازان محقق نمی‌شود.

وجود درهای پشتی خودروسازان یکی از دلایل عدم موفقیت طرح‌های پیش فروش در ساماندهی بازار

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی یکی از دلایل عدم موفقیت طرح‌های پیش فروش در ساماندهی بازار را درهای پشتی خودروسازان دانست و افزود: در حال حاضر بازار خرید و فروش حواله خودروهای پیش فروش شده داغ است.

وی با طرح این پرسش که چگونه ممکن است در برخی نمایشگاه‌ها بیش از ۱۰ خودروی پلاک نشده  وجود داشته باشد؟ اضافه کرد: چگونه این خودروها بدون شماره‌گذاری از درب کارخانه‌ها خارج می‌شوند؟ آیا این خودروها هنگام جابه ‌به‌ جایی مورد بازرسی قرار نمی‌گیرد؟ در به وجود آمدن این شرایط نمی‌توان از نقش خودروسازان و نمایندگی‌های آنها چشم پوشی کرد.

جلوگیری از فعالیت سوداگران در بازار خودرو با تصویب طرح تحول در تولید و عرضه خودرو

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: هرچند دلالان از تفاوت قیمت خودرو در کارخانه و بازار سود می‌برند اما به نظر می رسد خودروسازان نیز سود خود را از این شرایط دریافت می کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: از آنجایی که در طرح تحول در تولید و عرضه خودرو که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس تدوین و در حال بررسی است، عوامل بازدارنده‌ای برای دلالی در بازار خودرو در نظر گرفته شده، با تصویب و اجرای آن می‌توان به بسته شدن درهای پشتی و جلوگیری از فعالیت سوداگران در بازار امید داشت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بهزاد رحیمی پیش فروش خودرو خودرو ساماندهی بازار خودرو طرح های پیش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات